miercuri, 18 aprilie 2012

marți, 10 aprilie 2012

despre vernisajul de azi...



Sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din Romania şi cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Complexului Muzeal Curtea Domnească Târgovişte, Grupul Fotografic Târgovişte - GFT 2011 - a organizat expoziţia internaţionala ,,Europa fotografilor".
      Astazi 10 aprilie 2012, ora 14,00 a avut loc vernisajul expoziţiei, in prezenţa organizatorilor, a oficialităţilor şi a unui public numeros.
      Expoziţia, cuprinzând un număr de o sută de fotografii alb-negru şi color, a fost pusă la dispoziţie de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Sunt lucrări cu teme diverse, realizate de un număr de 82 de artişti fotografi din Europa şi chiar din afara Europei: Ungaria, Turcia, Serbia, Slovacia,Italia, Austria, Ucraina, Finlanda,Israel, Polonia, Germania, Muntenegru, România si Bangladesh.
        Deschiderea expoziţiei a fost facută prin cuvântul rostit de Cârstina Ovidiu, directorul Complexului Muzeal Curtea Domnească Târgovişte şi prin prezentarea facută de artistul fotograf Ion Marculescu.
       Au fost de faţă reprezentanţi ai posturilor locale de televiziune şi de radio, precum si reprezentanţi ai presei scrise. In publicul din sală s-au aflat  şi studenţi ai Facultăţii de Jurnalism din cadrul  Universităţii Valahia Târgovişte.